Terra Nova (2011) S1 Letöltés

Terra Nova (2011) S1 Letöltés

Terra Nova (2011) S1 borító

A történet szerint a távoli jövőben az emberiség kinőtte a Földet.Az élet bölcsője haldoklik, már egészen más képet fest, mint manapság. A túlnépesedés éppolyan problematikás, mint a rendkívül szennyezett levegő. A szabályozások már nem képesek elejét venni a pusztulásnak. Ha megnézzük a földi jelenetek színvilágát, egyértelművé válik a helyzet. Ez az a hely, ahonnan mindenki szabadulni akar. Komor, sötét, korrupciótól és bürokráciától nem mentes.

Főszereplőnk a Shannon család, akik eggyel többen vannak az előírtnál. Bizony, ebben a túlzsúfolt világban mindenkinek maximum két gyereke lehet, nekik mégis van egy tündéri kislányuk is. Lényeg, hogy némi megpróbáltatás után a família kiköt az ígéret földjén.

A tudósok képesek voltak átjárót nyitni a 80 millió évvel ezelőtti múltba, amikor még a dinoszauruszok uralták zöldellő planétánkat. Gondolták jó ötlet, ha apránként az emberiséget áttelepítik oda. Pontosabban csak a kiválasztottakat. Hőseink is így kerülnek a Kánaán mezejére, ahol minden másképpen fest. Idilli környezet, tiszta levegő, napfény. A néha elég barátságtalan őshüllők ellenére is jobb hely, mint a jövőbeli Föld.


, Terra Nova (2011) S1 online, Terra Nova (2011) S1 letöltés, Terra Nova (2011) S1 letöltés, Terra Nova (2011) S1 online filmnézés, Terra Nova (2011) S1 letöltése magyarul

Letöltéshez Online Megtekintéshez Klikk ide:

http://napifilm.com/film/adatlap/Terra-Nova-2011-S1

A bejegyzés kategóriája: Film Letöltés Ingyen, Mozi Film Letöltés, Online Mozi, Premier Film Letöltés
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.